Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Portaudio reports: No audio input device!
Avatar
drorh
New Member
Members
July 27, 2018 - 8:25 pm
Member Since: July 27, 2018
Forum Posts: 2
sp_UserOfflineSmall Offline

Running windows 10, VS2017 community, RackAFX 6.9.1.0.

I just want an oscillator.. Gave me that message in the topic name above.

 

Thanks in advance ! 😐

Avatar
drorh
New Member
Members
July 27, 2018 - 8:47 pm
Member Since: July 27, 2018
Forum Posts: 2
sp_UserOfflineSmall Offline

fixed it sorry.

Avatar
G Slenkovich
New Member
Members
April 27, 2019 - 10:39 am
Member Since: April 27, 2019
Forum Posts: 1
sp_UserOfflineSmall Offline

I have the same problem. WAV File Mode on the Transport has no effect. How did you fix your problem?

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 152

Currently Online:
5 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Chaes: 51

Skyler: 48

Derek: 46

Frodson: 45

Peter: 43

TheSmile: 43

clau_ste: 39

jim: 34

JimmyM: 33

Gwen: 32

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 698

Moderators: 1

Admins: 5

Forum Stats:

Groups: 13

Forums: 41

Topics: 757

Posts: 2895

Newest Members:

lance, Mistahbrock, Jas, Rowan, sojourn, fabhenr, rg1, Niklas, Wutru, Tim Campbell

Moderators: W Pirkle: 573

Administrators: Tom: 74, JD Young: 80, Will Pirkle: 0, W Pirkle: 573, VariableCook: 3