Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Errors with visual studio
Avatar
iampoor
New Member
Members
May 10, 2016 - 10:52 pm
Member Since: May 10, 2016
Forum Posts: 2
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Will

First off I want to say Thank you so much for the books you have written! I have found the writing style to be clear and actually make sense. It is my eventual goal to start applying the concepts presented in the book to small discrete microcontrollers/DSP's.

Anyways, the issue I am currently having is getting rackAFX to play nicely with Visual Studio Community Edition 2015. Everytime I create a new project this error pops up in visual studio. Any idea? I am currently running Windows 7 x64. This is with all the default options, I havent changed anything yet.

View post on imgur.com

Avatar
W Pirkle
Admin
May 10, 2016 - 11:16 pm
Member Since: January 29, 2017
Forum Posts: 573
sp_UserOfflineSmall Offline

We've been using RackAFX with VS2015 Community for a year now without issues on both Win7 and Win8.

It sounds like your project file is somehow corrupted, though not sure how.

Please use the Contact page and email me a dropbox link to your whole project and I will try to replicate.

One thing - is your native computer language English? Also, do you have any special characters in your computer Username? This was an issue with a user in Germany.

Avatar
iampoor
New Member
Members
May 10, 2016 - 11:45 pm
Member Since: May 10, 2016
Forum Posts: 2
sp_UserOfflineSmall Offline

Will said

We've been using RackAFX with VS2015 Community for a year now without issues on both Win7 and Win8.

It sounds like your project file is somehow corrupted, though not sure how.

Please use the Contact page and email me a dropbox link to your whole project and I will try to replicate.

One thing - is your native computer language English? Also, do you have any special characters in your computer Username? This was an issue with a user in Germany.

Hi Will

Sending you the project right now.

Yep, native language is English. Nope my username is all letters.

Avatar
W Pirkle
Admin
May 19, 2016 - 12:14 am
Member Since: January 29, 2017
Forum Posts: 573
sp_UserOfflineSmall Offline

NOTE:

The project loaded fine for me in VS2015 and we believe this was an installation issue with VS2015 and/or the .NET component on the user's computer. He stated that after switching to VS2013, everything is working.

- Will

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 152

Currently Online:
6 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Chaes: 51

Skyler: 48

Derek: 46

Frodson: 45

Peter: 43

TheSmile: 43

clau_ste: 39

jim: 34

JimmyM: 33

Gwen: 32

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 696

Moderators: 1

Admins: 5

Forum Stats:

Groups: 13

Forums: 41

Topics: 757

Posts: 2894

Newest Members:

Jas, Rowan, sojourn, fabhenr, rg1, Niklas, Wutru, Tim Campbell, Danny Jonel, Valentin

Moderators: W Pirkle: 573

Administrators: Tom: 74, JD Young: 80, Will Pirkle: 0, W Pirkle: 573, VariableCook: 3