No exports were found that match the constraint:... | Compiler Errors & Warnings | Forum

Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
No exports were found that match the constraint:...
Avatar
Admin
June 9, 2013 - 10:46 pm
Member Since: January 29, 2017
Forum Posts: 690
sp_UserOfflineSmall Offline

You are using Visual Studio 2012 and you get the error:

No exports were found that match the constraint:
ContractName Microsoft.VisualStudio.Project.IProjectServiceAccessor

You need to update VS2012 with the latest Update (Microsoft has said that there will be several Updates) - currently this is Update 2:

http://www.microsoft.com/en-us.....x?id=38188

Avatar
Admin
July 3, 2013 - 7:01 pm
Member Since: January 29, 2017
Forum Posts: 690
sp_UserOfflineSmall Offline

UPDATE:

Try this:

VS2012Express:
Navigate to the folder:

\Users\yourusername\AppData\Local\Microsoft\WDExpress\11.0

and delete the folder inside named ComponentModelCache

VS2012 Professional
Navigate to the folder:

\Users\yourusername\AppData\Local\Microsoft\VisualStudio\11.0

and delete the folder inside named ComponentModelCache

When you start VS after that it will take some time to rebuild the cache, but after that it worked fine for me!

http://connect.microsoft.com/V.....ew-problem

Avatar
New Member
Members
July 11, 2013 - 5:26 pm
Member Since: July 11, 2013
Forum Posts: 1
sp_UserOfflineSmall Offline

VS2012 Professional
Navigate to the folder:

\Users\yourusername\AppData\Local\Microsoft\VisualStudio\11.0

and delete the folder inside named ComponentModelCache

When you start VS after that it will take some time to rebuild the cache, but after that it worked fine for me!

This worked for me as well

Avatar
New Member
Members
July 11, 2013 - 9:56 pm
Member Since: July 11, 2013
Forum Posts: 1
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks pro! Laugh

Avatar
New Member
Members
July 14, 2013 - 1:15 am
Member Since: July 13, 2013
Forum Posts: 1
sp_UserOfflineSmall Offline

My error was in VS2012Expres for WP, and this topic helped me solve my problem (I only had to search inside all folders until I found the correct one), so just complementing:

VS2012 Express for Windows Phone
Navigate to the folder:

\Users\yourusername\AppData\Local\Microsoft\VPDExpress\11.0

And delete the folder inside named ComponentModelCache

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 152

Currently Online:
4 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Chaes: 56

Skyler: 48

StevieD: 46

Derek: 46

Frodson: 45

Peter: 43

TheSmile: 43

Nickolai: 43

clau_ste: 39

jeanlecode: 37

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 775

Moderators: 1

Admins: 6

Forum Stats:

Groups: 13

Forums: 42

Topics: 846

Posts: 3353

Moderators: W Pirkle: 690